Prijs stukadoor per m2

Prijs stukadoor per m2  Prijs stukadoor per m2

Regelmatig worden wij gebeld met de vraag: wat is de prijs van een stukadoor per m2? Dit ligt geheel aan de opdracht. Wat wilt u? Bijvoorbeeld glad pleisterwerk, schuur- of raapwerk, spachtelputz of heeft u iets anders in gedachten? Afhankelijk van onder andere uw wensen, materialen, grootte van de oppervlakte bepalen wij een (scherpe) prijs per m2.

Ons stukadoorsbedrijf uit Noord Brabant staat erom bekend dat wij kwaliteit leveren tegen scherpe prijzen. U betaalt bij ons nooit teveel en uw wensen staan voorop. Waarom? Omdat ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de wensen van de klant van grootste belang zijn, ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze wensen te voldoen. Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Door muren en plafonds van mooi stucwerk te voorzien verhoogt u de waarde van uw pand en ondergaat het een ware metamorfose. Wilt u niet verhuizen, maar wel totaal andere aanblik. Goed stucwerk biedt dan uitkomst. Probeert u het maar eens.

In de praktijk merken wij dat mensen vooral een betrouwbare partij zoeken als het gaat om stukadoorswerkzaamheden. Wij kunnen u vertellen dat ons bedrijf is aangesloten bij de NOA Afbouw Garantie. Het is een soort van keurmerk die u de garantie geeft dat u zaken doet met een bedrijf dat verstand van zaken heeft. Meer hierover kunt u lezen op onze site onder het menu ‘Afbouwgarantie’.

U bent bij ons aan het juiste adres of het nu gaat om renovatie, of modern strak stucwerk. Zowel binnen als buiten. Wij hebben alle kennis en vakmanschap in huis met ruim 30 jaar ervaring in de stukadoors- en afbouwbranche. Wilt u de prijs per m2 weten of wilt u een afspraak maken? Belt u ons gerust. Wij komen graag bij u langs.Copyright 2024Pevo-stuc.nl| Contact| Sitemap