Spachtelputz repareren

Spachtelputz repareren  Spachtelputz repareren

Hoewel spachtelputz een duurzaam product, kunnen er na verloop van tijd kleine scheurtjes of andere beschadigingen optreden. Spachtelputz laten repareren kan en het resultaat is meestal verbluffend! Daarbij is belangrijk dat er met ongeveer dezelfde korreldikte wordt gewerkt, want anders zijn er verschillen. En dat willen we natuurlijk niet.

We kennen ook glad pleisterwerk dat nog makkelijker gerepareerd kan worden. Omdat er geen structuur in glad pleisterwerk zit kan een scheur simpelweg dicht gesmeerd worden zonder dat de reparatie achteraf nog zichtbaar is. U krijgt een mooi en egaal effect!

Spachtelputz is echter populair omdat het een mooie korrelvorming heeft en kan in de kleur van uw keuze worden aangebracht. Daarbij is het wel zo dat het wat moeilijker te repareren is dan glad sierpleisterwerk. Onze jarenlange ervaring heeft als voordeel dat wij voor ieder probleem wel een oplossing weten te vinden. Neemt u de proef maar eens op de som!

Spachtelputz kunt u zowel op een buitenmuur als op een muur van een natte ruimte laten aanbrengen, zoals een badkamer. Om spachtelputz te kunnen aanbrengen is het van belang dat de ondergrond recht en niet te veel beschadigd is. Anders is het noodzakelijk om de ondergrond eerst te stukadoren, maar ook dit doen wij graag voor u!

Nadat de werkzaamheden zijn verricht, leveren wij de ruimte bezemschoon op en nemen ons afval mee. Samen met u wordt het stucwerk nagelopen en gekeken of alles naar uw wens is, want wij gaan voor 100% klanttevredenheid. Bent u nieuwsgierig geworden? Wilt u uw muren van spachtelputz laten repareren? Bel ons of maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs en lichten daarbij de verschillende opties toe. Voor de prijs hoeft u het niet te laten!Copyright 2024Pevo-stuc.nl| Contact| Sitemap