Sierpleisters met glitters

Sierpleisters met glitters  Sierpleisters met glitters

De muren en het plafond zijn de basis in een ruimte, een mooie decoratie aanbrengen is dan ook zeker ook geen overbodige luxe. Wat dacht u van sierpleisters met glitters? Het materiaal bestaat voornamelijk uit witte gebroken marmerkorrels en een aantal bindmiddelen. De ruime keuze in kleur zorgt ervoor dat u uw muren en plafond precies 'passend' kunt maken aan de rest van uw interieur. Ter kleuring worden uitsluitend natuurlijke pigmenten toegepast. Dit alles tegen een betaalbare prijs. Mooi toch?

Sierpleisters met glitters kunnen wij aanbrengen in bijvoorbeeld een woonkamer of slaapkamer. In een meisjeskamer kunt u bijvoorbeeld kiezen voor roze met gouden glitters of een jongenskamer in blauw met zilveren glitter. Als u ooit (of uw zoon of dochter) de glitters zat bent, kunt u hier gewoon overheen sausen. We kunnen het ons voorstellen dat als uw kinderen gaan puberen, ze een andere smaak en stijl ontwikkelen. Voor een heuse baby- of kinderkamer zijn glitters echter wel leuk!

Nadat wij met u een duidelijke en heldere afspraak hebben gemaakt over de kosten en andere zaken, gaan wij als volgt te werk. Eerst maken wij de ondergrond vrij van stof en poederachtige verflagen. Het is namelijk belangrijk dat de oppervlakte vetvrij, droog en vlak is voor het hechten van de door ons gebruikte materialen. Dan brengen wij sierpleister, ook wel spachtelputz genoemd, aan op muren en/of plafond. Vervolgens brengen wij de glitters aan met een roller. Het een en ander kan in een kort tijdsbestek gereed zijn, zodat u de kamer kunt gaan herinrichten.

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor sierpleisters met glitters in de woonkamer. Waarom? Omdat er een speels effect kan worden gecreëerd door uitsluitend het plafond of één muur hiermee te voorzien. De rest wordt voorzien van een neutrale kleur. Vooral als het donker wordt geeft dit een mooi, glimmend effect. Ziet u het al voor zich?

Hebt u interesse? Dan maken wij graag kennis met u. Belt u ons maar eens voor het maken van een afspraak.Copyright 2024Pevo-stuc.nl| Contact| Sitemap